Towar ekstra klasa. Po prostu miodzio! Odkrycie smakowe roku. W mojej opinii plasuje się bardzo wysoko w klasyfikacji zmysłowej. Co prawda jest to moja subiektywna opinia (bywają smaki, a nawet smaczki) – dla mnie jednak trafia co najmniej do TOP 5.
Kraj pochodzenia: Hiszpania.
Miód z krwi i kości Hiszpan – żywiołowy, o ciemnej karnacji i zdecydowany. W upałach leniwszy, ale wieczorami ogień! A tak zupełnie już serio miód tymiankowy jest fantastyczny w smaku, zdecydowany w aromacie i warty zapamiętania oraz wierności (czego zdecydowanie nie można zarzucić temperamentnemu Hiszpanowi – chodzi o wierność!).
Miód z kwiatów tymianku nazywany jest „czerwonym miodem” ze względu na charakterystyczny kolor. Jest miodem aromatycznym, z lekko korzenną nuta. Szefowie i szefowe kuchni, gdy popuszczą wodze fantazji, mogą z dodatkiem tego miodu wyczarować kulinarne perełki. Chodzą słuchy, że nalewka na miodzie tymiankowym to arcydzieło! Plotka? Sprawdźcie sami.
Właściwości i zastosowanie miodu tymiankowego:
Miód posiada badania i certyfikat autentyczności.
Ta strona wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Pliki te wykorzystywane są do gromadzenia statystyk odwiedzin naszej witryny. Kliknij tutaj aby przeczytać więcej.
Zadaj pytanie dotyczące Miód tymiankowy Hiszpania 350g - miody świata
Proszę czekać...